/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Faceți cunoștință cu “Sanitarul din Kursk” – șoferul care îi accidentează pe cei care încalcă regulile de circulație

missing
18 ianuarie 2021, ora 08:02

În oraşul Kursk din Federaţia Rusă există un şofer pe care îl ştiu deja toţi colegii din trafic, dar şi o bună parte din compatrioții săi din toată ţara. Acesta s-a făcut cunoscut şi prin intermediul posturilor TV după ce a atras atenţia societăţii prin numărul mare de accidente pe care le are pe cont – peste 100!

Ideea este că Serghei Beleaev, taximetrist şi recent devenit jurist cu diplomă, supranumit “Sanitarul din Trafic”, deja de câţiva ani îşi duce faima prin faptul că accidentează uşor maşinile celor care încalcă vădit și grosolan regulile elementare de circulaţie rutieră. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram