Zăpada mult așteptată bucură ochii chișinăuienilor. Fulgii care au căzut ieri toată noaptea și azi-dimineață au format un strat de nea ce a acoperit tot orașul. O priveliște de invidiat, care i-a determinat pe locuitorii capitalei să imortalizeze acest tablou de iarnă cu ajutorul aparatelor de fotografiat. 

Unul dintre internauții care a publicat pe rețelele sociale imagini cu Chișinăul acoperit cu nea este deputatul Dumitru Alaiba. Fotografiile acestuia au fost însoțite de următorul comentariu: „Ceva ce seamănă cu zăpadă. Scoateți copiii afară. Cine știe când mai văd așa ceva”.

De ieri-noapte 15 autospeciale au împrăștiat tone de nisip și sare pe străzile Capitalei. Pe parcursul zilei de luni, serviciile de deszăpezire vor monitoriza situația și vor interveni repetat, după necesitate, spun autoritățile municipale.

Meteorologii spun că azi în Chișinău vom avea temperaturi de până la -7 grade pe timp de zi și -13 pe timp de noapte. În restul țării temperaturile pe timp de zi vor fi cuprinse între -5 …-11 grade Celsius și între -11… -16 pe timp de noapte.

Mai jos vă prezentăm imaginile publicate pe rețelele sociale de către parlamentar.

Foto: Facebook/ Dumitru Alaiba

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!