/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ EUROOPTICA – Ochii tăi în grija noastră!

missing
18 ianuarie 2021, ora 17:05

În zilele noastre, vederea poate fi verificată în orice centru optic sau farmacie, însă pentru a identifica calitativ patologiile și pentru a evalua starea întregului aparat vizual e nevoie de o abordare mai complexă, pe care o puteți găsi la EuroopticaProvision. Aici, specialiștii înalt calificați și cu experiență de peste 30 de ani, vă vor ajuta să treceți toate testele și aparatele necesare pentru a alege metoda de corecție convenabilă pentru fiecare.

Cu multă grijă și atenție la fiecare detaliu. Astfel decurge procedura de diagnosticare la Centrul medical oftalmologic Eurooptica, acolo unde puteți trece toate etapele de verificare la unele dintre cele mai moderne și performante utiliaje din țară. Acestea se potrivesc de minune și copiilor, mai ales acum, în perioada în care aceștia au nevoie mai mult ca niciodată de suport pentru sistemul vizual.

Pe lângă aceasta, la Eurooptica găsiți și un cabinet întreg dedicat terapiei vizuale, care datorită abordării sistemice a medicilor, vă permite să corectați mai multe probleme cu ajutorul utiliajului de ultimă generație.

Fiind distribuitor de produse a mai multor branduri renumite, Eurooptica oferă livrări directe a celor mai noi colecții de ochelari, în cazul în care aceasta va fi metoda de corecție aleasă.

Totodată, pacienții pot beneficia de diverse programe de loialitate și promoții.Centrul optic este echipat cu tehnică complexă și modernă, iar specialiștii au un singur scop – să rezolve eficient problemele de vedere a adulților și copiilor chiar și din primele zile de viață.

EUROOPTICA– OCHII TAI IN GRIJA NOASTRA

La centrul EUROOPTICAPROVISIONputeți trece toate etapele de verificare la cele mai moderne și performante utilaje din țară

022 24 00 00

www.eurooptica.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram