/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Concurs repetat pentru funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al „Teleradio-Moldova”. Cine sunt candidații înregistrați

19 ianuarie 2021, ora 11:30

Cinci candidați s-au înregistrat la concursul repetat pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”. În urma concursului urmează a fi selectați 3 membri ai Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.

Vedeți mai jos cine sunt candidații care au depus dosarul pentru concurs:

1. Victor Borșevici – profesor și academician, fost ambasador al Republicii Moldova în Republica Populară Chineză. Și-a exprimat susținerea pentru candidatul independent susținut de PSRM Igor Dodon în campania electorală din 2020;

2. Alexandru Verșinin – a mai participat la concurs în martie 2020;

3. Nicolae Scorpan – regizor, membru al Uniunii Cineaştilor din Moldova, Maestru în artă.

4. Nae-Simion Pleșca – filolog și politician, deputat în Parlamentul Republicii Moldova în 2010-2014;

5. Dumitru Roibu – activist civic, fondator și președinte al Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”.

Prin urmare, Consiliul Audiovizualului, în termen de 15 zile de la data-limită de depunere a dosarelor de participare, va desfășura bilanțul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”.

Conform Codului Serviciilor Media, Consiliul de Supraveghere este constituit din nouă membri, personalități publice cu calificări profesionale în domeniile jurnalismului, dreptului, relațiilor cu publicul, relațiilor internaționale, culturii, cinematografiei, mass-media etc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram