/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Nu încercaţi să repetaţi asta! Ce se strică pe un nou Ram TRX după o săritură de circa 40 de metri

19 ianuarie 2021, ora 18:39

Numai ce nu se face pentru vizualizări, însă răspunsuri la unele întrebări nu se pot afla fără a merge la un risc oarecare, a distruge sau a pierde ceva. Un vlogger a realizat o cascadorie în stilul celor care pot fi văzute în filmele cu James Bond, însă nu recomandă imitarea acesteia.

Având un garaj destul de impresionant tânărul american şi-a primit chiar acum o săptămână o nouă comandă – un nou-nouţ Ram 1500 TRX – deocamdată cel mai rapid și mai puternic pickup produs în masă din lume! Şi instant a fost pus la treabă pentru ca să se convingă că declarațiile producătorului nu sunt doar vorbe goale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram