/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Securizați afacerea și optimizați costurile prin găzduirea infrastructurii IT la Data City Moldtelecom

19 ianuarie 2021, ora 09:30

Colocarea este ideală pentru companiile care trebuie să aibă o parte sau toată infrastructura hardware și software amplasată în siguranță într-un centru de date cu internet. Moldtelecom vă pune la dispoziție servicii de găzduire a echipamentelor IT, în cel mai mare Centru de Date din țară, dotat cu toți parametrii necesari pentru asigurarea securității la cele mai înalte standarde și funcționării neîntrerupte a sistemelor dvs.informaționale.

Data City Moldtelecom este un centru înalt securizat care oferă afacerii dvs., spațiu pentru găzduirea echipamentelor IT.Recent, Moldtelecom a extins capacitatea Centrului de Date, ceea ce face posibilă găzduirea mai multor echipamente.

Fără eforturi, preocupări și costuri substanțiale, dispuneți de conectivitate excelentă, energie electrică redundantă,securitate fizică a clădirii, reziliență, monitorizare 24/7/365, sistem de creare și monitorizare a condițiilor climatice,și acces la multe funcții îmbunătățite, toate disponibile conform standardelor în Data City Moldtelecom.

Fie că gestionați o afacere online sau activați într-o companie mare cu o vastă infrastructură, puteți profita de beneficii importante la utilizarea serviciilor Data City Moldtelecom:

  • Vă eliberați timpul alocat anterior administrării unui data room propriu;
  • Obțineți cel mai înalt nivel de securitate a datelor și fiabilitate operațională;
  • Puteți construi, împreuna cu experții Moldtelecom, soluții de DisasterRecovery;
  • Acces facil la rețele scalabile de date și la internet, utilizând rețeaua Moldtelecom;
  • Asistență 24/7 completă și proactivă, în administrarea continua a Data Centrului, cu valori excepționale pentru timpul de răspuns;

Data City Moldtelecom are o suprafață totală de 220 m2 și dispune de:

  • Sală de ședințe (Meeting room);
  • Centru de operare (Monitoring room) – oferă monitorizare 24/24/7 de către personal calificat cu acordare suport în regim non stop;
  • Sală de comutare (Meetme Room) – este conectată la rețeaua de date a companiei Moldtelecom prin 2 cabluri optice independente de la două centrale diferite și permite interconectarea cu operatori alternativi;
  • Sală de instalații electrice (Power Room) – oferă alimentare cu energie electrică din 3 surse și permite comutarea de la o sursă de alimentare la alta fără întreruperi;
  • Sală de colocare (Data Room) – este asigurat cu APC InfraStruxure, sistem de distribuire a energiei electrice, sistem de control al mediului, sistem antiseismic, sistem împotriva incendiilor, sistem de control al accesului, pardoseală realizată pe bază de polimer lichid cu sistem antistatic, supraveghere video.

Alegeți serviciile Data City Moldtelecom pentru reducerea costurilor în administrarea infrastructurii IT și eficiență sporită în gestionarea afacerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram