/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Putin a celebrat Boboteaza cu o baie „la minus 20 de grade”. Imagini inedite cu liderul de la Kremlin

missing
19 ianuarie 2021, ora 19:06

Ruşii sărbătoresc Bobetează pe stil vechi şi este o tradiţie scufundarea în lacuri şi râuri pentru a sărbători botezul lui Iisus în râul Iordan.

Aceasta este prima înregistrare video oficială a lui Putin, în vârstă de 68 de ani, celebrând Bobotează de la 19 ianuarie 2018. Informaţiile despre băile sale de Bobotează din anii următori conţineau doar fotografii arhivate.

Videoclipul este considerat şi un exerciţiu de imagine al liderului de la Kremlin, confruntat cu o situaţie economică dificilă, pandemia de COVID-19 care a dus la deceseul a peste 66.000 de persoane, dar şi cu o opoziţie în creştere.

Contul Twitter pe care a fost postat videoclipul precizează doar că a fost filmat în afara Moscovei, iar afară erau minus 20 de grade Celsius.

Baia lui Putin continuă, de asemenea, tradiţia ca el să fie fotografiat cu pieptul gol, implicat în activităţi, inclusiv călărie, vânătoare, prinderea peştilor şi relaxarea la soare în Siberia, aminteşte The Moscow Times.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram