/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

No comment: De Bobotează, ca să nu-i fie de tot frig, un moldovean a decis să se “scalde” cu tot cu maşină

missing
20 ianuarie 2021, ora 09:05

Primul păcat al primilor oameni, conform Bibliei, a fost neascultarea de o poruncă a lui Dumnezeu, astfel încât nu este de mirare că şi unii moldoveni îl mai practică în zilele noastre. Însă în toate cazurile au existat, există şi vor continua să existe consecinţe ale neascultării, mai devreme sau mai târziu.

Exact de Bobotează, în ziua de 19 ianuarie, posesorul unui automobil marca Audi nu a dorit să ţină cont de sfatul autorităţilor, trâmbiţat deja de câteva zile, intrând cu maşina pe gheaţa formată peste un bazin acvatic dintr-o locaţie deocamdată necunoscută. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce s-a întâmplat, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram