/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Maia Sandu a avut o întrevedere cu prim-ministrul în exercițiu, Aureliu Ciocoi. Ce au discutat cei doi

missing
21 ianuarie 2021, ora 10:57

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit astăzi, 21 ianuarie, cu prim-ministrul în exercițiu, Aureliu Ciocoi. Cei doi au discutat despre situația actuală din Republica Moldova și despre asigurarea cu vaccinul anti Covid-19.

„Am discutat despre situația din țară, în special pe dimensiunile economică și sanitară. Am abordat subiectele ce au fost puse în discuție cu conducătorii instituțiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei mele la Bruxelles și necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni în vederea realizării la timp a angajamentelor cu UE. De asemenea, am pus accentul pe necesitățile stringente, între care asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetățenii noștri, semnarea contractului pentru Reziliență în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Maiei Sandu, „chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă și au nevoie de ajutor din partea statului”.

Anterior, președinta a avut întrevederi cu procurorul general al R. Moldova, Alexandr Stoianoglo și cu directorul SIS, Alexandr Esaulenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram