/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Horoscop. Scorpionii sunt prinși în propriile ițe și trebuie să-și respecte angajamentele

missing
21 ianuarie 2021, ora 08:11

Vedeți ce au pregătit astrele pentru 21 ianuarie, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 21 ianuarie 2021: Ziua indică o adevărată încleștare care poate duce la complicații neobișnuite legate de finanțele proprii din cauza unor combinații nefericite în care te amesteci singur.

Horoscop Taur – 21 ianuarie 2021: Existența ta poate lua o cu totul altă întorsătură începând de la evenimentele de astăzi, pe care tot tu le vei provoca, într-un moment de întunecare a minții.

Horoscop Gemeni – 21 ianuarie 2021: Chiar dacă îți scapă anumite informații, cuvinte, dacă deciziile se iau fără tine, ar fi bine să fii mai rezervat decât de obicei și să nu te amesteci în situațiile pe care nu le cunoști deloc.

Horoscop Rac – 21 ianuarie 2021: Este posibil să te simți luat pe sus de anumite situații, de valul de emoții negative care le însoțesc și să simți nevoia să reacționezi, deși nu înțelegi mare lucru din ceea ce se petrece sub ochii tăi.

Horoscop Leu – 21 ianuarie 2021: Se poate ajunge la complicații majore la serviciu, din cauza unei probleme de sănătate care nu mai poate fi ignorată. Cauza problemelor e la tine, degeaba o cauți în altă parte.

Horoscop Fecioară – 21 ianuarie 2021: Poți percepe puțin ciudat anumite situații, să ajungi la concluzii profund greșite și să îți strici singur planurile. Cheia e la tine, la fel și alegerea felului în care te porți cu cei din jur.

Horoscop Balanță – 21 ianuarie 2021: Chiar nu e momentul să iei decizii din motive financiare sau să te bazezi pe resursele altcuiva. După ce se va risipi ceața acestor zile, vei vedea ce erai pe cale să faci.

Horoscop Scorpion – 21 ianuarie 2021: Ești prins în propriile ițe și chiar dacă îți face o deosebită plăcere să te știi admirat sau dorit, ar fi bine să respecți angajamentele pe care ți le-ai asumat când ai intrat în actuala relație de cuplu.

Horoscop Săgetător – 21 ianuarie 2021: Neînțelegerile din anturaj se pot răsfrânge asupra altor relații, mai importante, cum ar fi cele de la muncă sau cu membrii familiei. Bine ar fi să fii cât poți de calm, deși nu va fi deloc ușor.

Horoscop Capricorn – 21 ianuarie 2021: Ar trebui, pentru o singură zi, să evaluezi altfel situațiile, nu doar după avantajele pe care ți le oferă sau nu. Sfera sentimentală fierbe și nu la foc mic, ci dă în clocot.

Horoscop Vărsător – 21 ianuarie 2021: Cauți ceva ce nu mai există de mult, din păcate, o anumită atmosferă din familie, poate chiar una care are legătură cu copilăria ta. Îți complici singur viața.

Horoscop Pești – 21 ianuarie 2021: Există riscul unor confruntări dure cu cei din anturajul apropiat care se vor adăuga la conflictele deja existente. Atmosfera din mediul apropiat are un grad ridicat de toxicitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram