/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a făcut public momentul

missing
21 ianuarie 2021, ora 09:53

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a postat pe Twitter filmarea cu momentul imunizării. Celebrul actor a îndemnat pe toată lumea să se vaccineze și a avut și un mesaj inspirat din Terminator, seria de filme care l-a consacrat, scrie Digi24.ro.

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are 73 de ani și a mers la un centrul de vaccinare de pe stadionul Dodger din Los Angeles, pentru a primi prima doză de vaccin. Actorul din Terminator i-a încurajat și pe alții să o facă, folosind una dintre celebrele replici din film:„ Vino cu mine dacă vrei să trăiești!”.

„Astăzi este o zi bună”, a scris el pe contul de Twitter, acolo unde a postat filmarea.  „Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!”, a spus Arnold Schwarzenegger, citând o replică din „Terminator 2”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram