/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Este suspectat de nouă furturi din blocuri de locuit de la Ciocana. Un bărbat din Cahul, reținut

21 ianuarie 2021, ora 14:06

Un bărbat de 59 de ani din Cahul a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție din sectorul Ciocana, pentru comiterea  furturilor din mai multe blocuri de locuit.

În perioada octombrie-noiembrie 2020, potrivit polițiștilor, suspectul ar fi comis cel puțin nouă furturi din scara blocurilor de locuit amplasate din sectorul Ciocana.

„Acesta intra într-un anumit blocul de locui și asigurându-se că nu este văzut de nimeni sustrăgea furtunurile antiincendiare, după care părăsea locul comiterii infracțiunii. În total suspectul a sustras 40 de furtunuri, cauzând un prejudiciu în sumă de 20 000 de lei. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice”, spun polițiștii.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău, fiind cercetat penal pentru furt.

Dacă va fi găsit vinovat, individul o amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau până la patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram