Mai multe staruri au marcat, miercuri noapte, începutul mandatului prezidenţial al lui Joe Biden. Preşedintele a subliniat că inaugurarea este despre poporul american, „un popor bun”, definit de unitate.

„Bună seara, America! Sunt mândru să fiu în frigurosul Washington DC, în seara asta. Vreau să ofer o mică rugăciune pentru ţara noastră”, a spus Springsteen, de pe treptele Lincoln Memorial, unde a cântat „Land of Hope and Dreams”, piesă prezentată prima dată în 1999.

El a deschis evenimentul artistic de aproximativ două ore ce a marcat inaugurarea preşedinţiei lui Joe Biden.

Tema concertului a fost unitatea. Actorul Tom Hanks, care a fost gazda evenimentului transmis de televiziunile americane, a adus un omagiu lucrătorilor sanitari aflaţi în prima linie în lupta cu Covid-19.

Din line-up au făcut parte Foo Fighters, Katy Perry, Demi Lovato, Jon Bon Jovi şi Justin Timberlake, scrie News.

John Legend a prezentat o versiune a melodiei „Feeling Good” a Ninei Simone, în timp ce Demi Lovato, un cover „Lovely Day” (Bill Withers), acompaniată de medici şi asistenţi îmbrăcaţi în halate.

Concertul, care a cuprins multe momente pre-înregistrate şi transmise de la distanţă, a fost încheiat de reprezentaţia lui Katy Perry, care a cântat piesa „Firework” de la baza Lincoln Memorial. Ea a fost urmărită de familia Biden de la balconul Casei Albe, iar piesa a fost urmată de un foc de artificii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!