/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Spectacol excepțional la inaugurarea lui Joe Biden. Au fost interpretate mai multe piese renumite

21 ianuarie 2021, ora 12:27

Mai multe staruri au marcat, miercuri noapte, începutul mandatului prezidenţial al lui Joe Biden. Preşedintele a subliniat că inaugurarea este despre poporul american, „un popor bun”, definit de unitate.

„Bună seara, America! Sunt mândru să fiu în frigurosul Washington DC, în seara asta. Vreau să ofer o mică rugăciune pentru ţara noastră”, a spus Springsteen, de pe treptele Lincoln Memorial, unde a cântat „Land of Hope and Dreams”, piesă prezentată prima dată în 1999.

El a deschis evenimentul artistic de aproximativ două ore ce a marcat inaugurarea preşedinţiei lui Joe Biden.

Tema concertului a fost unitatea. Actorul Tom Hanks, care a fost gazda evenimentului transmis de televiziunile americane, a adus un omagiu lucrătorilor sanitari aflaţi în prima linie în lupta cu Covid-19.

Din line-up au făcut parte Foo Fighters, Katy Perry, Demi Lovato, Jon Bon Jovi şi Justin Timberlake, scrie News.

John Legend a prezentat o versiune a melodiei „Feeling Good” a Ninei Simone, în timp ce Demi Lovato, un cover „Lovely Day” (Bill Withers), acompaniată de medici şi asistenţi îmbrăcaţi în halate.

Concertul, care a cuprins multe momente pre-înregistrate şi transmise de la distanţă, a fost încheiat de reprezentaţia lui Katy Perry, care a cântat piesa „Firework” de la baza Lincoln Memorial. Ea a fost urmărită de familia Biden de la balconul Casei Albe, iar piesa a fost urmată de un foc de artificii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram