/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Tinerii care au dat buzna în stațiile PECO, înarmați și cu măști pe față, au fost plasați în arest pe 30 de zile

21 ianuarie 2021, ora 15:23

Doi dintre cei trei tineri, care au dat buzna în stațiile PECO, de unde au sustras bani prin tâlhărie, au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată de judecătoria Strășeni, la solicitarea procurorilor. Suspecții, care au intrat înarmați în patru stații de alimentare au fost aduși, astăzi, încătușați, în fața instanței. Aceștia au fost duși pe sus de polițiști și au evitat să răspundă la întrebări.

După aproape două ore de examinare a demersului, înaintat de procurorul de caz, magistratul Tudor Andronic s-a pronunțat și i-a trimis după gratii pe cei doi suspecți, pe un termen de 30 de zile. Procurorul de caz și-a motivat demersul prin faptul că indivizii au săvârșit o infracțiune gravă.

Cei trei făptași, originari din raioanele Călărași și Rezina, au vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani, îmbrăcați în haine de culoare neagră, cu măști pe față și înarmați cu pistoale, aceștea dădeau lovitura în stațiile Peco. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Timp de o lună, suspecții au intrat în 4 stații de alimentare: 3 din capitală și una din raionul Strășeni. Potrivit datelor anchetei, ei au cauzat proprietarilor de benzinării prejudicii în valoare totală de circa 170 de mii de lei. Procurorul de caz spune că, pentru fapta comisă, cei trei riscă de la 8 la 10 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram