/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE/ Atac asupra unui primar din Anenii Noi. Ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit inconștient în propria locuință

22 ianuarie 2021, ora 10:01

UPDATE 10:55 Cum arată locuința primarului din Anenii Noi, care ar fi fost incendiată

UPDATE 10:01 Primarul se află la spitalul Raional Anenii Noi după ce s-a intoxicat cu fum. 

Știrea inițială: Locuința primarului localității Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost ținta unui atac. Potrivit deschide.md, noaptea trecută, în jurul orei 01:45, persoane necunoscute au incendiat ușa locuinței și au dat bir cu fugiții de la fața locului.

Incendiul a fost stins de către locatari până la venirea ambulanței. Ulterior, după ce salvatorii au deblocat ușa locuinței, bărbatul a fost găsit în interiorul locuinței în stare inconștientă.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul raional Anenii Noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram