/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Concurs cu un singur candidat. Leonid Oleinicenco, reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal

missing
22 ianuarie 2021, ora 12:24

Leonid Oleinicenco a fost reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) pentru următorii 4 ani (2021-2025), în cadrul Congresului al XIX-lea de dare de seamă și alegeri ale organelor de conducere FMF, desfășurat astăzi la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Leonid Oleinicenco a fost singurul candidat înscris în concursul pentru șefia la FMF, după ce Radu Rebeja nu a fost înscris în concurs. Pentru Oleinicenco au votat 104 din cei 111 delegați ai Congresului.

Totodată, în Comitetul Executiv al FMF au fost admiși noi membri. este vorba despre Nicolae Usatîi, Iurii Bulgăreanu, Diana Bulgaru, Pavel Procudin, Sevastian Botnari și Victor Stînă.

/VIDEO/ Tensiune, înainte de alegeri. Radu Rebeja a organizat un protest în fața sediului FMF

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram