Leonid Oleinicenco a fost reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) pentru următorii 4 ani (2021-2025), în cadrul Congresului al XIX-lea de dare de seamă și alegeri ale organelor de conducere FMF, desfășurat astăzi la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Leonid Oleinicenco a fost singurul candidat înscris în concursul pentru șefia la FMF, după ce Radu Rebeja nu a fost înscris în concurs. Pentru Oleinicenco au votat 104 din cei 111 delegați ai Congresului.

Totodată, în Comitetul Executiv al FMF au fost admiși noi membri. este vorba despre Nicolae Usatîi, Iurii Bulgăreanu, Diana Bulgaru, Pavel Procudin, Sevastian Botnari și Victor Stînă.

/VIDEO/ Tensiune, înainte de alegeri. Radu Rebeja a organizat un protest în fața sediului FMF

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!