Un accident grav s-a produs cu puțin timp în urmă în localitatea Olănești din raionul Ștefan Vodă, iar o persoană a murit și alta a fost transportată la spital în stare gravă.

„În jurul orei 17:00, un automobil, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani, având ca pasager pe vecinul său de 57 de ani, ambii locuitori ai satului Olănești, în timp ce se deplasa pe strada principală din localitate, nu a adaptat viteza la condițiile necesare de drum, intrând în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului”, spun polițiștii.

În urma impactului, pasagerul a decedat pe loc, iar șoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Conducătorul automobilului este polițist al serviciului de patrulare al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă. Conform informațiilor, la momentul comiterii accidentului, acesta era în afara orelor de serviciu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să fie efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!