După ce în mai 2020, șeful statului de atunci Igor Dodon declara că accesoriul de birotică similar cu cel al președintelui rus Vladimir Putin de pe masa de lucru de la Președinție este un cadou și va rămâne pentru următorii preșetinți, astăzi Dodon a explicat de ce l-a luat cu el după ce a plecat de la Președinție.

„Setul acesta nu este inclus în registru la Președinție și nici nu poate fi inclus pentru că nu a fost un cadou președintelui. Este un lucru personal care mi-a fost oferit de niște prieteni. Dacă Președinția tare vrea, pot să găsesc unul în Federația Rusă și să-l fac cadou de ziua președintei”, a comentat Igor Dodon.

Amintim că, în 2020, mai mulți jurnaliști au observat că șeful statului de atunci Igor Dodon avea instalată pe masa sa de lucru un accesoriu de birotică similar cu cel al președintelui rus Vladimir Putin. Este vorba despre un suport pentru pixuri, realizat din marmură și care are încorporat în el un ceas.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!