/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Papa Francisc va lipsi de la trei evenimente religioase. Care este cauza

24 ianuarie 2021, ora 11:40

Papa Francisc a suferit o nouă criză de sciatică care îi provoacă durere la un picior, forţându-l să lipsească de la trei evenimente religioase în următoarele 48 de ore, a anunţat sâmbătă Vaticanul, relatează Reuters.

Suveranul Pontif urma să citească duminică rugăciunea săptămânală Angelus, însă va lipsi de la două ceremonii religioase programate pentru 24 şi 25 ianuarie şi a amânat un discurs anual adresat corpului diplomatic, programat pentru luni.

Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, suferă de mult timp de sciatică, o afecţiune care provoacă durere ce porneşte din partea de jos a spatelui şi traversează întreg piciorul. El este văzut uneori mergând cu dificultate din cauza acestei afecţiuni şi face fizioterapie cu regularitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram