/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Doar doi candidați sunt admiși la proba interviu privind ocuparea funcției de inspector de integritate în cadrul ANI

missing
25 ianuarie 2021, ora 17:04

La 22 ianuarie 2021, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a organizat proba scrisă din cadrul concursului anunțat pentru suplinirea funcției de inspector de integritate în cadrul ANI.

Din cei 16 pretendenți care au fost admiși la proba scrisă, s-au prezentat doar 13 persoane. Astfel, în rezultatul verificării testelor, doar doi candidați au promovat proba acumulând următorul punctaj:

  1. Cristina Prisacari – 7,36
  2. Tatiana Pistrui – 7,27

Cei doi candidați vor concura la proba Interviu, vineri, 29 ianuarie, la ora 13:00, la sediul Autorității Naționale de Integritate. Această probă din concurs va fi publică, urmând să fie difuzată live.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram