/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Două deflagrații s-au produs în ultimele ore din cauza unor scurgeri de gaz. Proprietarii locuințelor, răniți

missing
25 ianuarie 2021, ora 10:42

Doi oameni au fost răniți în urma unor deflagrații. Cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore într-o localitate din Fălești și în satul Congaz. 

Potrivit informațiilor, o femeie de 65 de ani din satul Risipeni, raionul Fălești, a fost rănită după ce în locuința sa s-a produs o deflagrație din cauza unei scurgeri de gaz.

„Din cauza unei scurgeri de gaze de la o butelie de tip propan butan, femeia s-a ales cu arsuri de gradul I, II și III pe suprafața corpului, fiind ulterior transportată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate”, spun pompierii.

O altă deflagrație în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 70 de ani s-a produs în localitatea Congaz din UTA Găgăuzia.

„Victima s-a ales cu traumatisme la piciorul stâng după ce în propria locuință a avut loc o explozie a gazului acumulat în urma scurgerii de gaz de la un aragaz. Intervenția pompierilor la fața locului nu a fost necesară întrucât incendiul nu s-a produs”, a menționat Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a IGSU.

Cazul este cercetat de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram