/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În Parlament a fost înregistrat un proiect de lege prin care se doreşte eliminarea restricției de import a pieselor auto uzate

25 ianuarie 2021, ora 13:53

Un deputat din actualul Parlament de la Chişinău a înregistrat acum câteva zile un proiect de lege prin care se doreşte modificarea Codului Vamal şi eliminarea restricţiei de import a pieselor şi accesoriilor auto uzate. Inițiativa urmează să fie dezbătută într-o şedinţă ordinară din noua sesiune care va începe din februarie, conform legii.

Autorul proiectului îi motivează intenţia prin faptul că, în primul rând, ţările vecine nu impun astfel de restricţii şi, astfel, mai puţini şoferi din regiune sunt nevoiţi să apeleze la piaţa neagră. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram