/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numărul elevilor infectați cu noul virus COVID-19 rămâne ridicat. Câți au fost testați pozitiv

missing
25 ianuarie 2021, ora 13:02

Ministerul Educației anunță că 132 de elevi sunt testați pozitiv la COVID-19, iar 1776 au fost plasați în carantină. Potrivit informațiilor, la momentul actual, o instituție de învățământ general din Republica Moldova activează la distanță. 

De asemenea, peste 153 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus și 74 se află în izolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 54 de persoane, iar alte 27 se află în autoizolare.

În învățământul de educație timpurie, trei grădinițe și 14 grupe de copii se află în carantină. „Copii confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sunt 6, iar alți 496 de copii se află în autoizolare. 51 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 70 de cadre didactice. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 67 de persoane, iar alte 55 se află în autoizolare”, spun reprezentanții Ministerului Educației.

Conform informațiilor, în ultima perioadă au fost înregistrați 12 de elevi testați pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, 1 – cadru didactice și 3 din personalul nedidactic și auxiliar. De asemenea, cinci grupe de elevi sunt plasate în autoizolare.

„În învățământul superior, în perioada 18-22 ianuarie, avem 1 student testat pozitiv cu Covid-19. 3 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 2. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate 1 persoane, iar 3 se află în autoizolare”, anunță reprezentanții Ministerului Educației.

Precizăm că bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 156 202.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram