/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Victoriabank îți face viața mai ușoară cu serviciul E-PIN

missing
25 ianuarie 2021, ora 13:02

Serviciul E-PIN este mult mai comod și rapid față de varianta clasică

La un an de la lansare, peste 90% din clienții Victoriabank beneficiază deserviciul E-PIN

Victoriabank continuă procesul de digitalizare al serviciilor sale

Serviciul E-PIN, lansat acum un an de Victoriabank, permite clienților să obțină un cod temporar ce este recepționatsub formă de SMS la numărul personal de telefon.PIN-ul poate fi schimbat ulterior rapid și gratuitcu unul personalizat.

“Pe parcursul unui an de la lansare deja peste 90% dintre clienții noștri beneficiază de acest serviciu. Victoriabank vine în întâmpinarea cererilor clienților săi și oferă posibilitatea de utilizare a unor servicii rapide, comode și în pas cu noile tendințe”,a declarat Directorul Departamentului Retail, Vladimir Stovbun.

Victoriabank continuă să-și surprindă clienții prin soluții digitale ce corespund nevoilor actuale ale consumatorilor,permițând clienților să își schimbe PIN-ul fără a fi nevoie o reemitere a cardului.

“Prin intermediul acestui serviciu, clienții noștri stau mult mai puțin timp la bancă, astfel încâtse economiseștetimpul valoros al fiecăruia dintre noi. De asemenea, pe timp de pandemie, se reduce aglomerația și se evită statul la cozi. Mai mult, cliențiinoștri nu vormaiaveapreocupareacăarputeapierdeplicul, deoareceacum pot săobținăgratuitunnou PIN prin SMS, apelând Call Center-ulVictoriabank, fără a finevoie de emitereaunui card nou,a subliniat Vladimir Stovbun.

Victoriabank investește activ în digitalizarea serviciilor sale, devenind în 2017 prima bancă care pune la dispoziția clienților săi plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu smartwatch-ul de la Garmin. Cei aproape 350 000 de utilizatoride carduri Victoriabank se pot deservi și își pot gestiona conturile de la distanță, prin aplicații și platforme precum: VB 24 WebVB24 MobileVB24 SMS și VB24 ATM, iar persoanele juridice prin VB24 Business.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram