TV8 este partenerul media al cursei de ultramaraton Rubicon 2021. Cursa se va desfășura în perioada 19-21 februarie, iar tv8 te va ține la curent cu cele mai tari știri despre Rubicon 2021, dar și despre participanții acesteia.

TV8, alături de organizatorii Rubicon 2021, și-a propus să promoveze astfel sportul, și anume alergatul, în Republica Moldova; să sensibilizeze opinia publică privind necesitatea promovării sportului în toate regiunile țării, dar și promovarea turismului intern prin Moldova.

Participanții la cursă, timp de 3 zile, profesioniști sau amatori, vor depăși etapă după etapă, alergând pe unul dintre legendarele trasee ale cursei. Alergătorii urmează să depășească 504 km de la sud la nord. Ștafeta va dura 54 de ore și 42 de minute și va trece prin 12 raioane de vest ale țării – de la Cahul pînă la Briceni.

Urmează trei zile de alergare la limita posibilităților, etape dure de noapte și de zi, precum și șansa de a câștiga un premiu. Pentru fiecare etapă, participantul primește o insignă cu stema raionului în care a avut loc etapa. Alergătorii care vor trece prin toate etapele vor aduna întreaga colecție.

Startul cursei – 19 februarie în Portul Giurgiulești.

Finishul cursei – 21 februarie în piața orașului Briceni.

Înregistrarea este deschisă! Accesează linkul https://rubicon.run/ și înscrie-te la cea mai extremă cursă din anul 2021!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!