/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

A pregătit omorul amantei soțului. O femeie de afaceri din Bălți, arestată pentru 30 de zile

missing
26 ianuarie 2021, ora 09:23

O femeie de afaceri din orașul Bălți a fost plasată în arest pentru pregătirea omorului la comandă al amantei fostului său soț.

„Femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete pentru obținerea din baze de date, accesate ilegal, adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei. Aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro. Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției al MAI, care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale”, spun procurorii.

Conform informațiilor, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Suspecta a fost reținută în flagrant, fiind plasată în arest pentru 30 de zile.

Pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Foto: Procuratura Generală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram