/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Contrabandă cu piese de schimb și accesorii auto. Ajungeau pe teritoriul Republicii Moldova din Ucraina

missing
26 ianuarie 2021, ora 19:52

Ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în coordonare cu Procuratura teritorială Ștefan Vodă, au anihilat o filieră de contrabandă cu piese de schimb și accesorii auto. Acestea ajungeau pe teritoriul Republicii Moldova din Ucraina, prin ocolirea punctelor de trecere a frontierei de stat!

Potrivit cercetărilor, membrii grupării transfrontaliere erau cetățeni moldoveni și ucraineni, care acționau după o schemă bine determinată. Aceștia treceau loturi de marfă peste frontiera moldo-ucraineană folosind mijloace speciale pentru a ascunde urmele. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram