/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Cadavrul unui bărbat, depistat sub dărâmăturile clădirii ruinate de explozia de la Sângerei

missing
26 ianuarie 2021, ora 20:23

Cadavrul unui bărbat de 63 de ani a fost depistat de către salvatori sub dărâmăturile clădirii ruinate de explozia produsă într-o casă de locuit din raionul Sângerei. Bărbatul a fost dat dispărut după deflagrație și a fost găsit fără suflare în urma lucrărilor de căutare. 

Pompierii întreprind măsuri de deblocare pentru recuperarea corpului neînsuflețit. Alte două persoane – o femeie în vârstă de 61 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani – au fost salvate de angajații IGSU, fiind preluați în stare conștientă de serviciul medical de urgență.

Foto: Facebook/ IGSU

 

La fața locului pentru lichidarea consecințelor deflagrației sunt implicați 35 de salvatori și pompieri cu zece unități de tehnică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram