/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Liderul PSRM, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan

missing
26 ianuarie 2021, ora 16:20

Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, anunță că a avut o întrevedere de lucru cu E.S. Dereck J. Hogan, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Cei doi au discutat despre situația politică din țară.

„Am avut o întrevedere de lucru cu Dereck J. Hogan, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Am discutat despre criza politică din țara noastră, am fost unanimi în opinia că pentru Moldova anul curent va fi unul dificil. Totodată, am indicat asupra lipsei unui dialog dintre forțele politice, ceea ce, în opinia mea, provoacă un risc sporit de instabilitate în țară, deoarece nu sunt create condiții pentru identificarea unei formule acceptabile pentru soluționarea problemelor. De asemenea, am subliniat faptul că toate acțiunile întreprinse trebuie să fie în strictă corespundere cu Constituția”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram