Horoscop Berbec – 26 ianuarie 2021: Ești tentat să te consideri superior celorlalți și găsești imediat argumente. Poate ar fi mai bine să te întrebi dacă îți folosește la ceva să te preocupe asemenea lucruri.

Horoscop Taur – 26 ianuarie 2021: Te vezi pus în situații pe care nu le poți accepta deloc, chiar dacă ai contribuit și tu cu ceva. Pot avea legătură cu locul tău la serviciu sau cu locul tău în familie.

Horoscop Gemeni – 26 ianuarie 2021: Ar fi bine să nu te lași învins de propriile gânduri, păreri și impresii, unele fără bază reală, și să vezi situația în tonuri prea gri sau de-a dreptul negre.

Horoscop Rac – 26 ianuarie 2021: Se anunță schimbări care nu-ți convin, dar nu ar fi prima oară, așa că poate ți-ar fi de folos să schimbi și tu abordarea, să cauți și o parte bună sau, măcar, un mic beneficiu. Sigur există.

Horoscop Leu – 26 ianuarie 2021: Îți vezi amenințată poziția din relațiile importante, de apariția unui concurent real sau de impresia că e nevoie să faci mai mult, ca să nu apară vreodată un concurent real.

Horoscop Fecioară – 26 ianuarie 2021: Este mai important să treci prin filtrul propriu informațiile care ajung la tine, decât să te consulți cu persoanele pe care le știi pricepute în acel domeniu.

Horoscop Balanță – 26 ianuarie 2021: Te consideri neputincios, dar din motive ciudate, cum ar fi faptul că nu le poți oferi celor dragi ceva anume, fără să fii sigur că asta își doresc sau ar avea nevoie.

Horoscop Scorpion – 26 ianuarie 2021: Este posibilă o răsturnare de situație într-o relație de parteneriat importantă, de exemplu cea de cuplu. Ar fi bine să îți păstrezi cumpătul, chiar dacă nu va fi ușor.

Horoscop Săgetător – 26 ianuarie 2021: Se anunță complicații la locul de muncă, provocate de dorințele schimbătoare ale superiorilor. Este posibil să fie doar o furtună într-un pahar cu apă, așa că nu ai de ce să te așezi sub o umbrelă.

Horoscop Capricorn – 26 ianuarie 2021: Ai de gestionat un conflict de proporții, cu care te întâlnești foarte rar, între ceea ce vrei să faci și ceea ce poți sau ai voie să faci. Ca să-ție fie mai ușor, gândește-te la cei dragi.

Horoscop Vărsător – 26 ianuarie 2021: Agitația, pe care ți-o provoci singur, în cea mai mare parte, legată de planurile tale imobiliare, poate atinge cote superioare celor din săptămânile anterioare.

Horoscop Pești – 26 ianuarie 2021: Te vezi pus în situația de a lua decizii dure, deocamdată doar în forul tău interior. Poate că, dacă nu le rostești, vei avea ocazia să te răzgândești la timp.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!