/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Noile Peugeot e-Partner şi e-Boxer completează gama de utilitare electrice ale mărcii

missing
26 ianuarie 2021, ora 13:16

Marca Peugeot se numără printre primii constructori auto din Europa care oferă o gamă completă de vehicule electrice, confirmându-și astfel ofensiva în acest segment. Astăzi, Peugeot prezintă noul e-Partner, care se alătură modelelor e-Expert (desemnat International VAN of The Year 2021) și e-Boxer (a debutat la începutul toamnei din 2020 şi vom lăsa mai jos caracteristicile sale cheie).

Ca urmare a succesului comercial înregistrat de-a lungul generațiilor și a numeroaselor premii câștigate, inclusiv titlul International VAN of The Year în 2019, Peugeot Partner a fost produs în 2.000.000 de exemplare și vândut în peste 100 de țări de la lansarea modelului, în 1996. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram