/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Precizare importantă în privinţa hotărârii de Guvern prin care motorul unei maşini a primit statut de piesă de schimb

26 ianuarie 2021, ora 16:17

După câteva sesizări la subiect din partea unor cititori pentru a verifica starea lucrurilor mai bine şi după aproape două luni de schimb de mesaje cu autoritățile competente, ne-am asumat răspunderea să venim cu o precizare, dar şi dezmințire, cu privire la articolul pe care l-am publicat în ziua de 20 noiembrie 2020, prin care v-am informat că de atunci motorul unui autovehicul a devenit în Moldova piesă de schimb.

Realitatea este că nu e chiar aşa. Atât noi, cât şi un număr mare de oameni, am înţeles greşit prevederile acelei hotărâri de Guvern şi astfel în ţara noastră NU se poate schimba simplu ca bună ziua motorul unei maşini cu un altul mai puternic sau mai voluminos/puţin voluminos, la dorinţă, în baza proaspătului statut de “piesă de schimb” prin care numărul propulsorului nu se mai verifică cum anterior se făcea. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram