/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ar fi furat un televizor din apartamentul mamei sale. Un bărbat din Capitală, reținut

missing
26 ianuarie 2021, ora 11:11

Un bărbat de 37 de ani din Capitală a fost reținut după ce ar fi furat un televizor în valoare de 3.500 de lei din apartamentul mamei sale.

Cazul a avut loc în decembrie anul trecut, angajații Inspectoratul de Poliție Râșcani, au fost sesizați de către proprietara apartamentului, care este și mama suspectului,  să intervină la documentarea unui caz de furt care a avut loc. La locul faptei, în cadrul cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în locuință prin acces liber, de unde a sustras un televizor în valoare de 3.500 de lei.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina și le-a spus polițiștilor că a vândut televizorul la o piață din Capitală cu 1.000 de lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 186 alin (2) Cod Penal. Actualmente el este cercetat penal în stare de libertate pentru ,,furt”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram