Un bărbat de 37 de ani din Capitală a fost reținut după ce ar fi furat un televizor în valoare de 3.500 de lei din apartamentul mamei sale.

Cazul a avut loc în decembrie anul trecut, angajații Inspectoratul de Poliție Râșcani, au fost sesizați de către proprietara apartamentului, care este și mama suspectului,  să intervină la documentarea unui caz de furt care a avut loc. La locul faptei, în cadrul cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în locuință prin acces liber, de unde a sustras un televizor în valoare de 3.500 de lei.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina și le-a spus polițiștilor că a vândut televizorul la o piață din Capitală cu 1.000 de lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 186 alin (2) Cod Penal. Actualmente el este cercetat penal în stare de libertate pentru ,,furt”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!