O puteți urmări practic în fiecare seară live la ora 22:00 prezentând știrile de limbă rusă la TV8, însă mai puțini îi cunosc rutina zilnică de la redacție și înaintea acesteia. Vorbim despre jurnalista Iulia Budeci, care dincolo de micile ecrane ascunde o povestea emoționantă de viață. De ce niciodată nu s-a gândit să pășească pragul unei redacții de limba română, ce certuri apar în echipă și care este salariul unei prezentatoare de știri, răspunsurile la aceste întrebări le veți găsi în noul episod #Dincolodeaparențe.

Și tu ai putea fi eroul următorului episod. Suntem în căutarea unor oameni simpli care ne pot arăta o poveste, dincolo de rutina zilnică. Ne-ar fi interesant: un preot, cofetar, vânzător angro, pădurar, deputat. Ne poți scrie un mesaj despre tine sau ne recomanzi pe cineva pe: mihail.caragacean@tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!