Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi, 27 ianuarie, intră în vigoare codul portocaliu de condiții meteorologice complicate. Pentru o parte din localitățile din Nordul țării a fost emis cod galben. 

În legătură cu deplasarea unui ciclon sudic, în intervalul 27-28 ianuarie, se prevăd condiții meteorologice complicate.

Potrivit meteorologilor, pe timp de zi, vom avea în centrul țării -1 grad Celsius, în partea de sud a țării vom avea cu un grad mai mult, iar la nord temperatura aerului va fi de minus 2 grade. Pe timp de noapte, temperaturile minime vor coborî până maxim la -5 grade Celsius.

Astfel, pe arii extinse vor cădea precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, vântul va sufla cu o viteză de până la 20 de metri pe secundă.

De asemenea, izolat va viscoli, formându-se troiene și depuneri de lapoviță și pe drumuri ghețuș.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!