/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ O ambulanță, care transporta o pacientă, a rămas blocată pe un traseu din Taraclia. Salvatorii au intervenit de urgență 

27 ianuarie 2021, ora 13:42

O ambulanță, care transporta o pacientă la spital, a derapat de pe traseu și a rămas blocată. Salvatorii au intervenit de urgență pentru a acorda ajutor conducătorului auto. Intervenția a avut loc în apropiere de localitatea Ciumai, raionul Taraclia.

Potrivit primelor informații, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ambulanța, care transporta o pacientă în vârstă de 98 de ani, a derapat de pe traseu în timp ce se deplasa spre spital.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au deblocat ambulanța timp de zece minute.

În scurt timp, pacienta a fost transportată la spitalul raional.

În timpul condițiilor meteo nefavorabile, IGSU îndeamnă șoferii să conducă mijloacele de transport cu maximă prudență, iar în situații de risc să apeleze Serviciul 112.

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram