/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ S-a intervenit cu buldozere pentru deszăpezire. Cum se circulă pe traseele din țară

missing
27 ianuarie 2021, ora 12:11

Administrația de Stat a drumurilor informează că drumurile din țară sunt practicabile, iar până la ora 12:00, nu au fost înregistrate sectoare de drum blocate.

În această perioadă, pentru combaterea lunecușului și deszăpezirea drumurilor publice au fost executate intervenții cu 8 autogredere, 16 buldozere cu pneuri, 35 de distribuitoare auto și implicarea a 16 muncitori rutieri.

De asemenea, ASD informează că în municipiul Chișinău și raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari și UTA Găgăuzia a nins, formându-se lapoviță, partea carosabilă a drumurilor publice naționale din aceste regiuni fiind lunecoasă și înzăpezită.

În cazul situațiilor de blocaj pe traseele naționale, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela în regim non-stop la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Sursa: asd.md

Sursa: asd.md

Sursa: asd.md

Sursa: asd.md

Sursa: asd.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram