/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Horoscop. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat

missing
28 ianuarie 2021, ora 08:15

Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 28 ianuarie. 

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Berbec: Ai nevoie de concentrare pe ceea ce contează cu adevărat, pentru tine și pentru cei din jur. Ca să faci acest lucru, însă, ar fi trebuit să ai deja astfel de preocupări.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Taur: Poate că nu e cea mai liniștită zi și nici cea mai agreabilă, dar vei reuși să ieși, fără prea mare efort, din orice situație dificilă. Este suficient să fii sincer și corect.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Gemeni: Ar fi bine să iei în calcul varianta ca revolta pe care o simți și pe care o consideri, imediat, ca fiind motorul principal al acțiunilor tale, să nu te ducă acolo unde ai vrea să ajungi.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Rac: Sunt posibile contradicții din care nu vei înțelege mare lucru, în special la serviciu. E nevoie de multă bunăvoință pentru a trece peste defectele supărătoare ale celor din jur.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Leu: Te consideri nedreptățit dacă o persoană dragă este nemulțumită de ceva, zicând că ai făcut tot ce ai putut ca să-i fie bine. Numai că acele nemulțumiri nu au legătură cu tine.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Fecioară: Vorbele nu te ajută astăzi, poate doar cele bine gândite, după cei vei observa atent ce se petrece în viața celor cu care ai de gând să discuți chestiuni importante.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Balanță: Discuțiile cu cei din anturajul apropiat nu vor evolua așa cum te aștepți și ar fi bine să eviți complicațiile inutile, în cazul în care ți-ar trece prin cap să insiști.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Scorpion: Sunt posibile complicații care pornesc de la bani sau de la solicitările celor dragi, cele care presupun cheltuieli sau pierderi, cum le consideri tu.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Săgetător: Tu ai putea fi factorul decisive care va înclina balanța spre conflicte inutile sau spre soluții constructive pentru problemele legate de casă sau de familie.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Capricorn: Sunt destule probleme urgente de rezolvat, nu mai ai nevoie și de alte griji pe cap, cum ar fi cele din viața unor apropiați. Poate, totuși, ar merita să faci acest efort.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Vărsător: Sunt multe conflicte în desfășurare care au același punct de pornire, dorința ta de a face un salt fără să dispui de resursele necesare, speri să faci rost de ele pe alte căi.

Horoscop 28 ianuarie 2020 – Pești: Ar bine să domolești chiar din primele momente orice pornire furioasă, ca să nu te consumi inutil și să nu pierzi ocazia de a auzi ce au de spus cei care ți se pare că te provoacă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram