/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Jaguar anunţă o nouă ediţie limitată de bijuterii – C-type Continuation

missing
28 ianuarie 2021, ora 17:58

Jaguar Classic sărbătorește cea de-a 70-a aniversare a legendarei maşini sportive de curse C-type prin C-type Continuation – o nouă serie strict limitată de automobile care vor fi asamblate manual la atelierul Classic Works din Coventry. Programul va permite unui număr de pasionați înstăriți să achiziționeze pentru prima dată din 1953 un nou exemplar construit din fabrică.

Jaguar C-type a fost fabricat inițial între anii 1951-1953 şi a fost renumit pentru forma sa excepțional de fluidă pe care i-a creat-o designerul și artistul Malcolm Sayer. Modelul a câștigat epuizantul maraton de 24 de ore de la Le Mans, chiar de la debutul său în 1951, marcând prima dintre cele șapte victorii înregistrate de marcă în această competiţie. Află mai multe şi vezi cum va arăta maşina relansată în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram