/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

La Nord va ninge trei zile consecutiv, iar la sud va fi soare cu dinți. Prognoza meteo

28 ianuarie 2021, ora 10:26

Cum va fi vremea în următoarele zile? Probabil mulți își pun această întrebare după ninsorile care s-au năpustit peste țară. Meteorologii ne asigură că astăzi vor mai cădea fulgi pe tot teritoriul țării, însă mâine ne vom bucura doar de soare cu dinți.

Astăzi temperaturile vor oscila între -6 …+1 grade celsius. Presiunea atmosferică va fi joasă, iar vântul va sufla din direcția nord-vest. Mâine nu se așteaptă precipitații, cerul va fi variabil, vântul va sufla din direcția sud-vest. Minimele vor ajunge la -10 grade la nord.

Cetățenii din nordul țării se vor bucura de ninsori care pe alocuri vor fi sub formă de lapoviță de sâmbătă până luni. Pe 1 februarie va ninge și în raioanele din centrul și sudul țării. În această perioadă pe timp de zi vom avea temperaturi pozitive.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram