Cum va fi vremea în următoarele zile? Probabil mulți își pun această întrebare după ninsorile care s-au năpustit peste țară. Meteorologii ne asigură că astăzi vor mai cădea fulgi pe tot teritoriul țării, însă mâine ne vom bucura doar de soare cu dinți.

Astăzi temperaturile vor oscila între -6 …+1 grade celsius. Presiunea atmosferică va fi joasă, iar vântul va sufla din direcția nord-vest. Mâine nu se așteaptă precipitații, cerul va fi variabil, vântul va sufla din direcția sud-vest. Minimele vor ajunge la -10 grade la nord.

Cetățenii din nordul țării se vor bucura de ninsori care pe alocuri vor fi sub formă de lapoviță de sâmbătă până luni. Pe 1 februarie va ninge și în raioanele din centrul și sudul țării. În această perioadă pe timp de zi vom avea temperaturi pozitive.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!