/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Tesla Model S şi Model X facelift, cu volan revoluţionar! Iată cât costă în România

missing
28 ianuarie 2021, ora 11:22

Compania americană Tesla, după luni de pregătiri şi teste, a prezentat la pachet electromobilele actualizate Model S şi Model X. Acestea sunt deja disponibile pentru configurare şi pot fi comandate la nivel internaţional.

Mai jos în articol veţi putea afla preţurile americane în comparaţie cu cele calculate pentru piaţa din România (le vom indica între paranteze). Amintim că Tesla Model S a apărut pe piaţă în 2012 şi doar în 2016 s-a ales cu un facelift discret. Iar Tesla Model X a debutat în anul 2015. Citeşte articolul mai departe cu toate informaţiile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram