/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Casa Chanel şi-a prezentat colecţia de primăvară-vară online

missing
28 ianuarie 2021, ora 10:54

Prezentarea colecţiei primăvară-vară a casei Chanel, care a avut loc la Grand Palais din Paris, a fost difuzată online, scrie news.ro.

La prezentare, doar câţiva membri ai cercului Chanel au fost martori: în public au asistat actriţele Penelope Cruz, Marion Cotillard, Lily-Rose Depp şi mama ei, Vanessa Paradis. Pe măsură ce manechinele îşi prezentau ţinutele, se aşezau pe scaune, la distanţă.

Grand Palais a fost transformat să evoce farmecul unei nunţi la ţară în sudul Franţei. Arce rustice, învelite în flori, scaune din lemn pentru musafiri distanţaţi social şi coroane de mătase şi flori naturale în păr.

O colecţie Chanel elegantă şi plină de culoare, imaginată de Virginie Viard, care a ales să prezinte rochia de mireasă a colecţiei cu un manechin care intră în arenă pe un cal alb.

Întreg show-ul a fost precum “o felicitare de Ziua Îndrăgostiţilor care prinde viaţă, completată de o paletă de culori de bomboane”, a apreciat The Cut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram