/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Peste 40 de accidente într-o zi. Ninsorile au creat probleme în trafic

missing
28 ianuarie 2021, ora 00:14

Accident grav în capitală. Cel puțin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce automobilul de marca Volkswagen, în care se afla, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal o mașină Honda și, din inerție, a mai lovit un autoturism de aceeași marcă. Accidentul a avut loc în această după amiază, la intersecția străzilor Ismail și Grigore Ureche din Capitală.

Carambol, în această după amiază, la intersecția străzilor Ismail și Grigore Ureche. Șoferul unei mașini de marca Volkswagen, în vârstă de 24 de ani, a ieșit pe contrasens și a lovit o mașină de marca Honda, la volanul căreia se afla un bărbat de 42 de ani, după care în urma loviturii, s-a izbit într-un alt autoturist de aceeași marcă. Potrivit poliției, nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului.

El a ieșit pe contrasens și, așa s-a primit, a ieșit pe contrasens omul și gata.”

Eu mergeam conform Regulamentului, pe această bandă, ca să cotesc pe Cantemir.”

Ninsoarea de azi și poleiul care s-a format pe drumuri au dat bătăi de cap tuturor șoferilor. Mai multe accidente au fost surprinse pe străzile din Chișinău.

În urma accidentelor produse, traficul a fost dat peste cap și s-au creat ambuteiaje pe mai multe artere auto din Chișinău. Potrivit ofițerei de presă din cadrul Inspectoratului General al Poliției, Svetlana Scripnic, astăzi, în Capitală, au fost înregistrate peste 66 de accidente rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram