/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/HOROSCOP/ Ce ne prezic astrele pentru acest sfârșit de săptămână

missing
29 ianuarie 2021, ora 07:25

Leii vor să se distreze și să își schimbe energia, iar Peștii vor fi în defensivă și vor simți cererile tuturor ca atacuri directe.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Berbec

Veți fi mai sociabil azi și veți accepta cu plăcere invitațiile pe care le primiți. Evitați argumentele despre subiecte politice sau religioase, altfel puteți pierde o prietenie. Astăzi veți avea romantism și senzualitate la suprafață. În dragoste, va fi multă pasiune. Este, de asemenea, un moment bun pentru a ieși la întâlnire cu prietenii. Dacă rămâneți la sume rezonabile, nu va trebui să vă faceți griji.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Taur

Astăzi veți avea tendința de a face un munte dintr-un bob de nisip pentru că sunteți mai sensibil și vă va fi dificil să vă controlați emoțiile. Planificați foarte atent ce intenționați să faceți astfel încât nimic să nu vă ia prin surprindere. Forțele fizice și emoționale sunt la vârf, așa că de ce nu pui aceste puteri supraomenești la dispoziția a ceva bun? Poate că poți aborda acea sarcină grea la locul de muncă. Astăzi speri să ai succes în orice activitate ți-ai propus.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Gemeni

Veți căuta provocări care să vă entuziasmeze să petreceți o zi distractivă. Va trebui să jonglați pentru a vă conecta bine cu ceilalți. Relațiile tale sunt destul de satisfăcătoare din punct de vedere intelectual. Dar la nivel emoțional, ele nu se ridică la nivelul dorințelor tale! Este timpul să-ți lași inima să preia conducerea și să ții cont de nevoia ta de afecțiune.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Rac

Vei fi mai impulsiv și mai nerăbdător, iar reacțiile tale îi vor șoca pe alții. Răbdarea ta va răbufni din când în când. Cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla astăzi este să vezi cum toate încep brusc să se îmbunătățească. Astăzi poate fi dificil să luați orice decizie, așa că poate doriți să le amânați puțin. Între timp, te poți adapta la orice.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Leu

Vrei să te distrezi și fără complicații. Vor exista mai multe tensiuni în relația ta, dar cu răbdare și dialog vor fi rezolvate. Poți fi supărat din cauza evenimentelor care se petrec în jur. Ritmul zilei poate fi rapid și poate fi o provocare să țineți pasul cu totul. Vei dori să faci ceva pentru a schimba energia din corpul tău, pentru a o liniști. Nu vă lăsați mintea să rătăcească, concentrați-vă asupra lucrurilor frumoase din viață.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Vei fi prietenos și apropiat de oameni. Uneori îți va fi dificil, deoarece vor exista oameni care vor insista să te scoată din sărite. Dacă atmosfera a fost tensionată în familia ta, cu siguranță se va calma. Nu amâna discuțiile care trebuie avute și acceptă cu bunătate reproșurile care ți s-au făcute. Veți găsi apoi calmul care domnește de obicei sub acoperișul vostru.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Balanță

Le faci pe plac celorlalți. Unele atitudini te vor dezamăgi, dar îți vei menține umorul și dorința de a te distra. Micile atenții vor fi foarte apreciate, indiferent de domeniul în care le practici. Nu schimba nimic și ascultă-ți cele mai neașteptate dorințe. Te face irezistibil!

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Veți avea nevoie de mai multă atenție și veți părea posesivi. Comunicarea cu familia dvs. va fi mai ușoară azi. Este posibil să încerci să-ți adaptezi bugetul la o achiziție mare, poate la mobilier sau aparate. Probabil știi instinctiv să reduci cheltuielile și să câștigi bani în plus.  La sfârșitul zilei, vă veți simți foarte bine. Cu puțină abilitate, ai putea obține ceea ce vrei de la oricine.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Vor fi mai multe dificultăți cu cei de acasă; În ciuda acestui fapt, nu veți pierde dorința de a profita de o zi bună. Vei fi foarte activ. Ceea ce nu ți-a plăcut legat de viața ta profesională va fi modificat în măsura în care îți propui. Muncește din greu, fii drăguț cu toată lumea și bucură-te de zi.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Ziua de azi vă ajută să vă deconectați. Fiți foarte atenți la cuvintele voastre, deoarece acestea le-ar putea răni pe alții. Un coleg de muncă ar putea să vă ofere astăzi o oportunitate de avansare. Există posibilitatea de a face o călătorie, iar în dragoste totul pare promițător. Încrederea și entuziasmul care îți luminează fața pot fi extraordinar de atractive atât pentru partenerul tău, cât și pentru străini.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Nu cheltui mai mult decât este necesar. Vor exista tensiuni în mediu și vei face tot ce poți pentru a menține armonia în relațiile tale. Astăzi încearcă să gândești mai puțin și să simți mai mult. Fiți foarte atenți cu mâinile în această zi. Asta înseamnă că atunci când gătiți, fierbeți ceva, tăiați sau folosiți un instrument luați măsuri extreme de precauție, deoarece sunteți expus unor accidente.

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Pești

Veți fi în defensivă și veți simți cererile altora ca atacuri. Este bine să fii clar și să spui ce vrei, așa vei fi în largul tău. Chiar acum ai nevoie de o pauză. Ai fost atât de ocupat și îngrijorat încât vei dori să te bucuri puțin. Încercați să lăsați deoparte grijile de muncă. Ieșiți cu prietenii și mâncați împreună. Sau programați o seară romantică cu persoana iubită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram