Informația potrivit căreia fostul judecător al Curții Supreme de Justiție, Oleg Sternioală, ar conduce o mașină de lux – marca Porsche, este falsă. Printr-o scrisoare adresată redacției TV8, fostul magistrat a cerut dezmințirea acestui fapt, menționând că automobilul nu-i aparține.

Mașina, despre care o sursă tv8 declarase, acum o lună, că ar fi a lui Sternioală, este de fapt proprietatea unei femei de afaceri din capitală. Oleg Sternioală și-a dat demisia din funcția de judecător acum doi ani, cererea fiind aprobată de Parlament. Cu o lună mai devreme de a pleca din sistem, el a fost reținut, în legătură cu o cauză penală pornită pe faptul spălării banilor în proporții deosebit de mari. Ulterior, fostul magistrat s-a declarat nevinovat și a precizat că învinuirile sunt formale, având scopul de a-l înlătura din sistemul judecătoresc.

 

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!