/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Recunoașterea și echivalarea diplomelor de studii din R. Moldova în Europa! Documentele la control – ediția 5

missing
29 ianuarie 2021, ora 13:34

Mulți dintre moldoveni au învățat câte 3-4 sau chiar 6-7 ani în Republica Moldova, au obținut diplome de studii universitare, au încercat să-și găsească un loc de muncă dar nu au reușit, plecând ulterior peste hotare. Acolo însă nici un angajator nu îi consideră muncitori calificați pentru că nu sunt recunoscutele diplomele de studii.

Partea bună pentru cei care au reușit să redobândească cetățenia română, este că,  există o procedură de recunoaștere și echivalare a diplomelor de studii, în așa fel ca să fie recunoscute de mulți angajatori europeni.

Ca de obicei, pentru orice informație despre acte, apelăm la experții de la Documente.MD. Astăzi, aflați în emisiunea online Documentele la control pe TV8.MD. mai multe despre procesul de recunoaștere și echivalare a diplomelor din Republica Moldova.

Pentru a urmări primele trei ediții, vă invităm să accesați următoarele link-uri: Ediția 1, Ediția 2, Ediția 3, Ediția 4.

Acest produs media este realizat la solicitarea și cu suportul Centrului Unic de Documente – Documente.MD!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram