Pentru astăzi, invitațiile se țin lanț, spre bucuria Racului. Nativii Scorpion au șanse de o nouă afacere, iar Balanțele fac schimbări în prima parte a zilei.

Horoscop Berbec – 30 ianuarie 2021:

Anumite situații devin explozive din nimic și ar fi bine să te oprești la primul semn că situația va degenera, altfel consecințele pot fi deosebit de neplăcute.

Horoscop Taur – 30 ianuarie 2021:

Poți simți că viața îți este dată peste cap, dar din cauza unei simple impresii nu ai de ce să cauți vinovați sau, mai rău, să le și reproșezi că nu te mai simți stăpân pe propria existență.

Horoscop Gemeni – 30 ianuarie 2021:

Este o zi dominată de tendința de a ieși din tipare, de a refuza mersul firesc al lucrurilor. Unii vor fi atenți, alții nu, așa că va trebui să fii tu atent la cei din jur și să îți temperezi reacțiile.

Horoscop Rac – 30 ianuarie 2021:

Se pot răsturna planurile făcute de ani de zile, din cauza unor apropiați care se răzgândesc, pur și simplu. Poate ar fi bine să te întrebi de ce se poartă așa, nu să îi împovărezi cu reproșuri.

Horoscop Leu – 30 ianuarie 2021:

Munca și starea de sănătate, principalele tale preocupări din acest moment, pot deveni o sursă de stres intens. Motivele sunt dintre cele mai diverse, dar poți bănui o lipsă de măsură, undeva.

Horoscop Fecioară – 30 ianuarie 2021:

Îți vezi planurile date peste cap și prima reacție va fi una agresivă, de respingere a celor care fac asta. Numai că acei oameni au motivele lor, care pot fi întemeiate.

Horoscop Balanță – 30 ianuarie 2021:

Ești pe punctul de a lua decizii grave, cu consecințe pe care nu le poți prevedea, pentru că ai mintea prea ocupată cu supărările care te-au adus aici.

Horoscop Scorpion – 30 ianuarie 2021:

Cauți stabilitate, dar nu iei în calcul faptul că situația nu mai e deloc aceeași și nici nu poate reveni la ceea ce-ți dorești tu. Poate e nevoie să îți creezi o nouă stabilitate, pas cu pas.

Horoscop Săgetător – 30 ianuarie 2021:

Poți trăi momente de nemulțumire intensă, provocate de faptul că nu poți controla mare lucru nici din reacțiile celor din jur, nici din situațiile care nu-ți sunt pe plac.

Horoscop Capricorn – 30 ianuarie 2021:

Te consideri norocos, ferit de neplăceri, pentru că sursele tale de venit sunt sigure sau abundente. Dar nu știi că siguranța ta e falsă, dacă te bazezi prea mult pe resursele altora.

Horoscop Vărsător – 30 ianuarie 2021:

Poți ajunge la concluzia sănătoasă că viața ta e în schimbare și că poate ieși și ceva bun din asta sau ai putea deveni pesimist și nemulțumit, pentru că nu știi ce urmează.

Horoscop Pești – 30 ianuarie 2021:

Dacă simți că pășești pe nisipuri mișcătoare, nu ești departe de adevăr. Dar dacă tot intuiești corect contextul, ar trebui să îți dai seama că prudența e cea mai bună alegere în orice situație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!