/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

În atenția participanților la traficul transfrontalier. Ucraina limitează accesul autocamioanelor de mare tonaj

missing
30 ianuarie 2021, ora 09:13

În legătură cu traseele înzăpezite, autoritățile ucrainene au impus restricții de circulație pentru autocamioanele de mare tonaj, la intrare în Ucraina prin postul vamal „Starokazacie” (Tudora).

Astfel, din cauza acestei interdicții instituite de statul vecin, nu este autorizată traversarea frontierei pe sensul de ieșire din Republica Moldova pentru transportul de mărfuri prin postul vamal Tudora.

Serviciul Vamal al Republicii Moldova menționează că, pe sensul de intrare în țara, circulația se desfășoară în condiții normale atât pentru autoturisme, cât și pentru autocamioanele de mare tonaj.

Celelalte posturi vamale de frontieră activează în regim normal. În acest context, Serviciul Vamal le recomandă transportatorilor de mărfuri să ia în considerare aspectele menționate, în vederea evitării unor eventuale dificultăți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram