/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Meteo: Cum va fi vremea în acest weekend

30 ianuarie 2021, ora 12:40

Luna ianuarie din acest an își ia rămas bun cu temperaturi variabile. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în weekend termometrele vor arăta valori pozitive, care vor alterna cu lapoviță, ninsori și ger.

În ultimul weekend din ianuarie se așteaptă până la – 7 grade Celsius noaptea şi până la + 7 grade Celsius ziua. Astăzi, 30 ianuarie, în toată țara se așteaptă ger.

Mâine, 31 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova se așteaptă ploi, ninsori şi lapoviță. În acest context, salvatorii şi polițiștii atenționează participanții la trafic să fie atenți la drum și să se echipeze corespunzător.

Pentru luni, 1 februarie, meteorologii ne promit lapoviță. Maxima termică va ajunge la +1 grad Celsius, iar minima termică de până la -4 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram