/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Unul din finanțatorii Fundației lui Navalnîi este învinuit că a prejudiciat bugetul Moscovei cu 30 de milioane de ruble

missing
30 ianuarie 2021, ora 14:45

Comitetul de anchetă al Rusiei a deschis un dosar penal pe numele lui Alexander Homenko, unul din sponsorii fundației „Lupta împotriva corupției” (FBK), condusă de Alexei Navalnîi. Potrivit unui comunicat de presă emis de autoritățile ruse, omul de afaceri este anchetat pe trei capete de acuzare, printre care escrocherie în proporții deosebit de mari efectuată de un grup organizat.

Homenko și alți inculpați din dosar sunt acuzați că au delapidat 30 de milioane de ruble din bugetul Capitalei ruse, Moscova.

„Conform informațiilor disponibile, Homenko a oferit sprijin financiar fondului lui Navalnîi, iar în prezent se ascunde în Ucraina. În legătură cu acesta, s-a luat decizia de fi numit în calitate de inculpat în comiterea a trei episoade de înșelăciune. Acesta este anunțat în căutare”, au precizat organele de anchetă din Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram